Workshops, Lezingen en Presentaties

QUANTUM-TOUCH® LEVEL I WORKSHOP IN FRIESLAND

 

'LEER DE NATUURLIJKE HELENDE KRACHT IN JE HANDEN KENNEN'

 

Ieder van ons heeft 'helende' krachten in de handen. Ga maar eens bij jezelf na wat je doet als je een elleboog stoot; je haalt even diep adem en wrijft met je hand over je elleboog.

Als jouw kind buikpijn heeft of hoofdpijn leg je een hand op de buik of het hoofd van je kind. We doen dit instinctief, we zijn alleen vergeten hoe we de energiestroom bewust kunnen 'aanzetten'.

 

 

In de workshop Quantum-Touch® Level I leer je met lichaamsbewustzijn, ademtechnieken en gerichte aandacht een hoog energieveld te creëren tussen je handen en door je handen om b.v. een pijnlijke plek te leggen het zelfgenezend vermogen van degene die je behandelt te stimuleren en te activeren.

 

De workshop is verdeeld over twee dagen, aan het eind van de eerste ochtend kun je al een eerste behandeling geven. De overige dagdelen vindt een verdieping plaats en leer je verschillende handgrepen en werken met vortex, kleur, tonen en hoe jij jezelf, dieren, planten en op afstand kunt behandelen.

 

Quantum-Touch® is een eenvoudig te leren methode voor:

  • kinderen, ouders en volwassenen
  • voor iedereen die aanvulling zoekt binnen zijn/haar eigen vakgebied *1

Na één workshop van 2 dagen kun je Quantum-Touch® zowel professioneel als in je naaste omgeving toepassen bij familie, vrienden en collega's.

 

Het is een ervaring waar je het hele leven plezier van hebt, je hebt je handen altijd bij je! 

Zie agenda voor data en tijden.

 

Het door Quantum-Touch, Inc. vastgestelde tarief voor de Quantum-Touch® Level I workshop in Europa is €300,00, kinderen en jongeren tot 18 jaar €150,00.

Heb je problemen met de betaling van het bedrag in één keer, neem dan even telefonisch contact met mij op.

 

Doe je de Quantum-Touch® Level I Workshop voor de tweede keer of vaker, b.v. omdat je zelf practitioner of instructor wilt worden, dan is het vastgestelde tarief € 150,00 en alleen als je in het bezit bent van een door Quantum-Touch, Inc erkend certificaat*2.

 

Voor aanmeldingen of meer informatie contact informatie

  

Ik werk met kleine groepen, waardoor er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht en verdieping.

 

 

*1Professionals zoals Chiropractors, Acupuncturisten en Fysiotherapeuten zien Quantum-Touch® als een geavanceerde vorm van chiropractie, acupunctuur en fysiotherapie.

Quantum-Touch® sluit naadloos aan op talrijke andere technieken om de doeltreffendheid hiervan te vergroten, zoals: massage, shiatsu, acupressuur, polariteitsmassage, cranio-sacraaltherapie, reiki etc.

Ook voor verpleegkundigen en verzorgenden in Ziekenhuizen, Thuiszorg, Verpleeg- en Verzorgingshuizen, Kraamzorg en Jeugdgezondheidszorg kan Quantum-Touch® een geweldige ondersteuning zijn bij de verzorging van hun patiënten/ cliënten.

  

*2 Op www.quantumtouch.com vind je alle internationaal erkende Quantum-Touch® Instructors & Practitioners

 

Andere data en tijden en andere plaatsen (door heel Nederland), in overleg mogelijk.