Introductie

Me Time

 

 

Alle lieve, mooie, aardige, fijne en bovenal bijzondere mensen die ik de afgelopen dik 10 jaar heb ontmoet tijdens een workshop Quantum Touch, de oefenochtenden, voor een behandeling in mijn praktijk of die mij volgen op facebook of middels mijn nieuwsbrief dank jullie wel voor jullie vertrouwen in mij.

 

Het is tijd om mijn praktijk te laten gaan.

Ik heb de knoop doorgehakt, nadat ik hier een jaar terug ook al ernstig over heb nagedacht.

De afgelopen jaren loopt het door welke omstandigheden dan ook niet storm en na 47 werkzame jaren vind ik het welletjes.

 

Geen workshops, geen oefenochtenden meer.

Alleen zal ik natuurlijk de mensen die ik tegenkom en ergens last van hebben blijven helpen met Quantum Touch® en Quantum Allergy® net zoals ik dat nu ook al heel vaak doe. Ik vind dat veel te leuk om te doen. Ik doe dit alleen niet meer vanuit een eigen praktijk.

 

Voorlopig blijf met Geertrui Potveer voor Project7-blad elke maand de Gezond Verstand Lezingen voor de locatie Sneek organiseren op de laatste zondagmiddag van de maand. De eerstvolgende Gezond Verstand Lezing is op zondag 27 januari John Breukels over Bosnie Herzegovina en het mysterie van de Bosnische piramides.

 

Wil je op de hoogte blijven van de lezingen en de onderwerpen die op de agenda staan?  Laat het mij weten dan zet ik je op de mailinglist.

 

Geertrui en ondergetekende zijn via Project7-blad het afgelopen jaar in een concept gestapt voor het opbouwen van een extra inkomen.

Elke 1e woensdagavond van de maand kun je bij mij in een kleine setting terecht voor informatie hierover.

En ik maak natuurlijk ook individueel afspraken met mensen die hier meer over willen weten en niet kunnen wachten tot de 1e woensdagavond van de maand.

Stuur een mail of bel mij als je meer wilt weten.

 

Me Time☺ staat als onderwerp bovenaan deze mail.

In ieder geval meer Me Time in de weekenden, voor mij en mijn lieve Beitske

 

Ik kom je vast nog wel een keer tegen in het echt of via facebook, graag tot dan!

Barbera E. Smit

b.e.smit@wxs.nl

06 22523887

 

 

PS mijn website zal binnenkort verdwijnen en daarmee ook mijn info@barberasmit mailadres.