Ervaringen

16 berichten, 2 pagina's 
27-12-2017
Geplaatst door: deelnemer workshop Quantum Touch

Verder prima! Fijn dat er ook soep en salade was! Heel gastvrij en ongedwongen sfeer, maakte het veilig onder elkaar. Ik vind Barbera heel authentiek, echt en open voor ook eigen inbreng. Prettig. Veel geleerd en toepasbaar in een korte tijd.

18-07-2016
Geplaatst door: Wiebe Dooper
Workshop Quantum Touch

Barbera Smit organiseert geregeld workshops Quantum Touch (CT). Zij doet dat opvallend luchtig. Dat heeft te maken met een goed gevoel voor humor, maar zeker ook door haar kennis en kunde. Barbera is iemand die zeer prettig theorie en praktijk aan elkaar weet te koppelen. Telkens staat ze open voor vragen, ook de lastige. En deze categorie vragen ziet zij graag gesteld, alsof Barbera dan wordt uitgedaagd zaken scherper neer te zetten.

Door haar positieve inbreng, stimuleert Barbera cursisten al dan niet lastige onzekerheden weg te nemen. Ook komt het de onderlinge communicatie tussen de deelnemers ten goede, want dit aspect is zeker van belang voor het slagen de cursus. Ik heb bijvoorbeeld nog nooit een dergelijke cursus gevolgd. Al jarenlang ben ik bewust van het gegevens dat ik energie tussen mijn handen heb en dat anderen die energie van mij kunnen voelen. Uiteindelijk besloot ik aan een workshop QT ( 15 -16 juli 2016) van Barbera mee te doen. De eerste ervaringen zie ik als positief. Ook slaagde ik erin om bij een oefencliënt hardnekkige stress in de nek te verminderen.

Het bijzondere van QT is dat het direct toepasbaar is. Het is niet gebaseerd op ingewikkelde of hoogdravende theorieën. Met het gebruik van het nuchtere verstand en het goed open staan voor het voelen van energiestromen is al veel gezegd.

19-06-2016
Geplaatst door: Pieter
Hooikoorts

Barbera, al jaar en dag liep ik te snotteren, last van hooikoorts. Even tijdens je verjaardag, een rustig moment. Testen en resetten, snot in de zakdoek, paar buisjes, kloppen op de rug, speciale ademhaling en een dik jaar later nog steeds geen last meer gehad van hooikoorts. Dank je!’.

19-06-2016
Geplaatst door: Jan
voet- en rugmassage

Ik kom regelmatig bij Barbera voor een massage. Ik ben al op leeftijd, heb last van de gewrichten en de voeten bij het lopen. Meestal worden eerst de heupen uitgelijnd met Quantum Touch gevolgd door een massage van de rug en de voeten. Na de massage voel ik me weer mens!

23-04-2014
Geplaatst door: Foekje
Massage 2

Nog even een PS
De massage heeft goed geholpen, moest vanmiddag na de massage een golfwedstrijd spelen, speelde de sterren van de hemel, dik gewonnen. de volgende keer maar weer, eerst masseren en dan spelen!

22-04-2014
Geplaatst door: Foekje
Massage

Wat een heerlijke geweldige ervaring die massage van jou. Voel me als herboren. Mijn pijnlijke rug is helemaal weg. Zeker voor herhaling vatbaar, dank je wel dat je dit voor mij hebt gedaan

18-02-2014
Geplaatst door: Marianne
Workshop Quantum-Touch

Wat een bewogen ( letterlijk en figuurlijk ) weekend!!!! Lieve Barbera, dankjewel voor deze fantastische training, we hebben het zoo goed gehad bij je en met je! Gisteravond nog een heling op afstand gedaan, vanmorgen een positief bericht dat alles goed was gegaan; dit blijven we ook nog een tijdje doen om de revalidatie te ondersteunen! Ben heel dankbaar voor deze tools om weer verder te gaan! Ik hoop je gauw te zien bij een oefenochtend! Liefde en Licht, Marianne

19-11-2013
Geplaatst door: Barbera

Super!

19-11-2013
Geplaatst door: Helene

Hallo Barbera, ik heb inmiddels een paar klanten behandeld met quantum touch. Ik sta er versteld van, wat het doet. Vanavond had ik iemand wiens rechterheup een stuk hoger stond dan links en haar linkerschouder stond wel 2 cm hoger dan haar rechterschouder. Ik heb haar heupen en schouders behandeld en een hand op rechterschouder en linkerheup gelegd en andersom. Daarna weer gemeten en ze stond helemaal recht!
Ik durfde het eerst niet eens te zeggen en kreeg een hele koude rilling door me heen. Gelukkig had ik haar in de spiegel laten kijken voor de tijd en liet haar na de tijd zelf vertellen wat ze zag. Ongelofelijk! Ook zij was er stil van. Ik had nooit gedacht dat het in 1 x zou lukken.

Ik ben heel blij dat ik de cursus bij je gevolgd heb.

03-01-2013
Geplaatst door: Barbera
Workshop Quantum-Touch®

Dank voor de lieve woorden, ik heb er zelf ook weer erg van genoten. Barbera