Ervaringen

16 berichten, 2 pagina's 
02-01-2013
Geplaatst door: Jannie
QT workshop

De 2 daagse workshop bij Barbera gedaan met 2 andere deelnemers. Was een gezellige en vooral leerzame workshop. Veel geoefend en over vele interessante dingen gehad. Super verzorgde dagen!

07-11-2011
Geplaatst door: leonore Aalders
quantum touch

een zeer ontspannen en leerzame 2 daagse doorgebracht bij Barbera. Heb veel geleerd en veel dingen naar boven gehaald die ik al wist. Kan nu (nog) beter in m'n kracht staan en deze ook helend gebruiken naar m'n omgeving De sfeer was erg positief, het eten zeer verzorgd, de organisatie en afwisseling prettig. Een aanrader.....

24-05-2010
Geplaatst door: Duori Hofman
reaktie op gekregen kleur en stijladvies

Ik kreeg ( met 2 collega's) een verkort kleur en stijladvies. Heel plezierig,duidelijk en praktisch. Ik vond Barbera haar reageren op iedereen prettig en tot het einde serieus kijken naar alles
bewonderenswaardig..

Het enthousiasme, vooral in het stijladvies heel aanstekelijk en prettig.

Al met al kijk ik terug naar een zinvolle en leerzame middag.

24-04-2010
Geplaatst door: Eliza Atsma
Workshop

Tijdens de workshop heb ik veel geleerd wat direct toepasbaar is. Ik ben enthousiast en mensen die ik heb mogen behandelen reageren positief, ze vragen nu al om een volgende behandeling.
Dank je wel voor een fantstische ervaring! Ik ga dit zeker verder uitdiepen.

14-04-2010
Geplaatst door: Josette Berg
QT Workshop

Heb erg genoten van de workshop.
Professioneel, toegankelijk, helder en verzorgd.Ondanks ander energiewerk wat ik al deed, een ware aanvulling met direct effect! Vooral inzetbaar bij pijnverlichting maar ook neveneffecten van zelfs oude operaties veranderde aanzienlijk positief.
De wijntruc - het energetisch in balans brengen van dranken- was behalve een tastbaar bewijs dat QT werkt vooral hilarisch. Bedankt!

14-04-2010
Geplaatst door: Barbera E. Smit
Reacties welkom

Voel je vrij om hier te vertellen hoe je b.v. de workshop Quantum-Touch® of een consult hebt ervaren.