Introductie

Ook een keer meedoen om de natuurlijk helende energie in je handen te leren kennen? Er staan weer weekenden Quantum-Touch® gepland op zaterdag 15 & zondag 16 december.

 

In de workshop Quantum-Touch® Level I leer je met lichaamsbewustzijn, ademtechnieken en gerichte aandacht een hoog energieveld te creëren tussen je handen en door je handen om b.v. een pijnlijke plek te leggen bij jezelf of bij een ander het zelfgenezend vermogen te stimuleren en te activeren.

 

De workshop is verdeeld over twee dagen, aan het eind van de eerste ochtend kun je al een eerste behandeling geven. De overige dagdelen vindt een verdieping plaats en krijg je een gereedschapskist aangereikt met verschillende handgrepen, werken met vortex, kleur, tonen en hoe jij jezelf, dieren, planten en op afstand kunt behandelen.

 

Quantum-Touch is makkelijk te leren en een ervaring voor het leven. Je hebt je handen altijd bij je en kun je dus altijd inzetten zowel bij jezelf als bij een ander die, ik noem maar wat, de voet verstuikt of het in de rug is 'geschoten'.

 

 

 

 

 

 

Smitcon Barbera Smit

Natuurgerichte therapie voor een Natuurlijk Evenwicht

 

 

 

 

 

Natuurgerichte therapie voor een Natuurlijk Evenwicht is erop gericht om het zelfgenezend vermogen van het ichaam te stimuleren en te activeren en het versterken van de levensenergie van de mens.  

Van huis uit ben ik verpleegkundige en heb ik dik 35 jaar gewerkt in Ziekenhuizen en Thuis- en Kraamzorginstellingen als verpleegkundige en (Interim) Manager.

In de loop der tijd is mijn visie op zorg gewijzigd. Ik wil mij niet alleen bezig houden met één aspect, de zieke en de ziekte, maar met de mens als geheel, de holistische zorg. Ik heb tal van workshops en opleidingen op dat terrein gevolgd en een praktijk aan huis waar ik met diverse behandelingen mensen ondersteun om weer balans in hun leven te brengen. 

 

Quantum-Touch®, Quantum Allergy®, ontspanningsmassage en de overige therapieën en massages die ik in mijn praktijk gebruik zijn energetische methoden die naast het activeren en stimuleren van het zelfgenezend vermogen helpen om o.a. pijn te verdrijven, emotioneel en psychisch in balans te komen. 

Tijdens mijn behandelingen maak ik ook gebruik van Ho'oponopono, een Hawiaans genezings- en vergevingsproces en van de 5 biologische wetten van Ryke Hamer. Deze gaat uit van een bio-logische kijk op ziek zijn en dat is 180 graden omdenken.

 

Sinds juli 2008 ben ik gecertificeerd Quantum-Touch® instructor en leer ik ook jou met veel enthousiasme en plezier de energie in je handen kennen.

 

Ook ben ik met Geertrui Potveer locatiehouder van de Gezond Verstand Lezingen in Sneek.


Veel leesplezier en ik hoop je te mogen begroeten voor een consult, een coaching of tijdens één van mijn workshops of trainingen.

 

Heb je vragen of opmerkingen laat het mij weten.

Onder contact informatie vind je een aantal mogelijkheden hoe je mij kunt bereiken.

 

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, aanbiedingen of kleurentips dan kun je inschrijven voor de nieuwsbrief.

 

Een warme groet,

Barbera E. Smit

Gevolgde opleidingen, trainingen, workshops in Gezondheid, Welzijn en Happiness

Quantum-Touch® Live Basic/ Level I Workshop (3 keer, Rob Heiligers, Groningen)

Quantum-Touch® Level II (Richard Gordon, Baarn)

Quantum-Touch® Interactive Basic Video Workshop (facilitator Ilse Reijgwart, Heerenveen)

Quantum-Touch® Self Created Health (Yolande van Rosmalen en Linda Menkhorst, Heiloo)

Quantum-Touch® Core Transformation: Melting and Unraveling (Jody & Alain Herriot, Amsterdam)

Quantum-Touch® Supercharging (Mervyn S. Foster, Elsloo)

Quantum Allergy® Level I en II (Yolande van Rosmalen en Linda Menkhorst, Egmond aan Zee/Alkmaar)

German New Medicin (GNM), oftewel de 5 biologische wetten van Ryke Hamer, modules I t/m IV (Bert van Grondelle, Assen/Heeg)

Touch For Health I, II & III (At Bruyn, Wageningen)

Touch Of Matrix® I, II & III, Touch Of Matrix® Therapeutentraining (Günther de Jong, Groningen/ Enschede)

Basis Ontspanningsmassage (Ed Bodewes, Groningen)

Voetreflexmassage (Geke van Ramshorst, Harlingen)

Dorn Therapie en Breuss massage (Idelette Eijgelaar, Ommen)

Self I-dentity trough Ho'oponopono® (Gerda van der Linden, Amsterdam)

NLP (Master) Practitioner (Hans Dalhuijsen & Anna van Leeuwen, Hulshorst)

Colour Coach (Colour Comfort, Thelma van der Werff, Hoofddorp)

Imageconsultant (Kleur- en Stijlanalyse, Colour Me Beautiful, Henny Rietbergen, Epe)

Crystal Healing therapeut, Gem Stone massage met Hot en Cold Stones, Marma massage met edelsteenoliën (Rita ter Wiel, Slochteren)

Reiki 1 en 2 (Tineke Verkaaik, Roden), Reiki 3a ( Maria Hartjes & Charles Vrugt, Soesterberg)

Verpleegkundige in de Maatschappelijke Gezondheidszorg (Hoge School Oost-Nederland, Hengelo) 

Verpleegkundige (Antonius Ziekenhuis, Sneek)